Hvem er vi

AA Ejendomme A/S blev stiftet i 2003, hvor den første ejendomsportefølje blev købt. Koncernen dækker i dag over en række ejendomsselskaber med danske ejendomme, samt søsterselskabet AA Ejendomsudvikling A/S som varetager projektudvikling i Danmark.AA Ejendomme A/S er køber til såvel projektejendomme som investeringsejendomme. Kravet er velbeliggende ejendomme med gode solide lejere, beliggende i størrer danske byer.

AA Ejendomme A/S

  AA Ejendomsudvikling A/Sgennemfører projektudvikling til detailhandel-, bolig-, kontor- og forretningsejendomme i Danmark. AA Ejendomsudvikling A/S indgår i partnerringsaftaler på solide projekter i Danmark.DGI Parken Herning

Kontorhotel Herning drives af AA ejendomme A/S. Kontorhotel Herning er et kontorfællesskab med plads til indtil 7 forskellige lejere. Rammerne er afslappede med gode velindrettede kontorer, mødelokaler, kantine og ideelle parkeringsfaciliteter.

Selskaberne ejes af partnerne Anker Stensig Andersen, der har en baggrund som statsautorisret revisor og Steen Zaulich, der har en baggrund som statsautoriseret ejendomsmægler samt 13 år i den finansielle sektor.